Behöver ditt företag en ny hemsida?

När vi arbetar med webbproduktion och att skapa nya hemsidor för företag och andra organisationer så är vårt fokus alltid att den design vi levererar ska vara genomtänkt och fungera för just dina användare och på de plattformar som är aktuella för din målgrupp. Vi arbetar med erfarna webbutvecklare, webbdesigners, copywriters och andra för att skapa både ett utseende och ett content som är användarvänligt och som går att utveckla i takt med att dina behov förändras eller att nya tjänster tillkommer. 

Eftersom vi ofta använder oss av WordPress är det enkelt att utveckla hemsidan med nya funktioner och tjänster. Allt som behövs är en god design i grunden och en kunskap kring hur din hemsida ska användas. Redan i designprocessen går vi igenom behov, strategi, funktioner och annat som är av betydelse för hur din hemsida ska fungera för dina kunder. Detta följer vi sedan upp och vi hjälper gärna till med att fortsätta utveckla din hemsida över tid.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

HEMSIDA & WEBSHOP - KRONFÖNSTER

Kronfönster behövde en ny hemsida som gick i linje med företagets affärsmål och vision. En helt ny hemsida byggdes med en omfattande webbshop med enkla flöden, som laddar snabbt och är smidig att uppdatera.

5

HEMSIDA - XO DANCE ACADEMY

Xo Dance Academy behövde en logotyp och en hemsida till deras nya dansstudio. En kreativ hemsida med en unik design skapades för att återspegla deras unika, moderna utbud.

SKRÄDDASYDDA LÖSNINGAR

Oavsett vilken typ av hemsida du behöver så kan vårt erfarna team och våra samarbetspartners skapa den åt dig. Vi går tillsammans igenom ditt företags övergripande strategi och mål för att sedan lämna förslag på en design som vi kan lansera och implementera. Vi utvecklar din hemsida för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. Det betyder att vi också kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som uppfyller de flesta behov som du har idag, men även de som kan uppstå i framtiden. 

I konceptet open source ingår att det är relativt enkelt att både skapa och implementera befintliga funktioner även efter att hemsidan har tagits i bruk. Vi skapar också hemsidor som du själv kan sköta och administrera. WordPress är nämligen en plattform med open source, vilket gör det möjligt för dig att vidareutveckla den på egen hand.