fbpx

Advisory Växjö

Adress:
Sandvägen 12
352 45 Växjö

Advisory Växjö

I Växjö har vi vårt huvudkontor och här sitter större delen av våra medarbetare. Här sitter medierådgivare, grafiker och content writers under samma tak. Tillsammans med våra kollegor i Kalmar och Göteborg är vi ett starkt team som besitter många och breda erfarenheter inom medier och marknadsföring.

Advisory är inte bara medierådgivare utan har även egen produktion så att vi kan säkerställa, genomföra och följa upp era kampanjer från början till slut.

Till skillnad från många mediabyråer tar vi ingen provision eller en viss procent av er marknadsföringsbudget och stoppar den i våra egna fickor. Vi tar bara betalt per arbetad timme och är helt transparenta med vad som kostar vad. Ni som företag behöver således inte oroa er för att ni inte får ut maximalt av den marknadsbudget ni besämt.

Här nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster eller trycka på knappen för att se en fullständig katalog över de tjänster Advisory erbjuder.

Medierådgivning

Vi har agerat medierådgivare åt många företag i Växjö med omnejd där vi hjälpt till med medieplanering och medieinköp i kanaler och medier där rätt målgrupp finns. Vårt mål är inte specifikt att ni skall synas mer utan att ni skall synas i rätt medier för rätt målgrupp till en så låg kostnad som möjligt. Vårt mål är att er medieinvestering skall ge er en ordentlig avkastning.

Sociala medier

Sociala medier är något Advisory kan då vi jobbar dagligen med att skapa kampanjer och inlägg i sociala medier åt våra kunder. Vi anser att era kunder och besökare skall mötas av en levande profilsida med ett engagerande innehåll. I sociala medier har ni som företag stora möjligheter att kommunicera med era kunder på ett sätt som är svårt att uppnå med andra kanaler.

Grafisk formgivning

Att synas är faktiskt inte allt oavsett vad man brukar säga. Det handlar om att synas på rätt sätt, hur ni vill att mottagaren skall uppfatta ert budskap. Advisory hjälper er att utforma annonser, ta fram en grafisk profil till ert företag samt layout av trycksaker. Att skapa en logotyp och grafisk profil till ert företag är inget ni gör ofta, därför är det viktigt att det blir rätt från början.

Sökmotoroptimering

Att synas i träfflistorna hos sökmotorerna är i många fall helt avgörande för ert företags välgång. Det är ofta via er hemsida era kunder först kommer i kontakt med er och era tjänster eller produkter. Vi sökmotoroptimerar er webbplats och dess innehåll så att den går snabbt att ladda och att besökaren faktiskt hittar det den letar efter. Vi hjälper er med en omfattande SEO.

Växjö

Kristoffer Dahl

Vill ni komma i kontakt med en medierådgivare i Växjö eller om ni behöver hjälp med grafisk produktion, webbproduktion eller sökmotoroptimering skall du kontakta Advisory så hjälper vi er gladeligen att göra bra medieköp och med annonsering som ger resultat.

kristoffer@advisoryab.se
0470 – 590 151

Funderingar eller offertförfrågan?

Har du frågor och funderingar gällande de tjänster vi erbjuder eller vid offertförfrågningar kan du kontakta oss genom att ringa till oss eller fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi bara kan. Stort tack på förhand!

Kontktformulär

9 + 15 =

Besöks & fakturaadress 

Advisory 
Sandvägen 12, 352 45 Växjö 
Telefon vid leverans: 076-020 66 16
Juridisk info
Marketing Advisory Sweden AB
Org-nr: 556796-0637
Bankgiro: 483-7340
Godkänd för F-skatt : Ja

Kontakta Advisory

Växelnummer
0470-590150
kontakt@advisoryab.se


Leveranskontakt
076-020 66 16
eric@advisoryab.se