Kalmar

I Kalmar sitter våra tekniker och webbutvecklare och jobbar med sökmotoroptimering och webbproduktion.

Tillsammans med våra kollegor i Växjö och Göteborg är vi ett starkt team.

ADVISORY KALMAR

I Kalmar sitter våra tekniker och webbutvecklare och jobbar med sökmotoroptimering och webbproduktion. Tillsammans med våra kollegor i Växjö och Göteborg är vi ett starkt team som besitter många och breda erfarenheter inom SEO, medier, marknadsföring och utveckling.

Advisory är inte bara medierådgivare utan har även egen produktion så att vi kan producera, säkerställa, genomföra och följa upp era kampanjer. För oss är det viktigt att både vi och ni har full kontroll och insyn under hela processen.

Till skillnad från många mediabyråer tar vi ingen provision eller en viss procent av er marknadsföringsbudget och stoppar den i våra egna fickor. Vi tar bara betalt per arbetad timme och är helt transparenta med vad som kostar vad. Ni som företag behöver således inte oroa er för att ni inte får ut maximalt av den marknadsbudget ni bestämt.

Här nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster eller trycka på knappen för att se en fullständig katalog över de tjänster Advisory erbjuder.

KONTOR I VÄXJÖ, KALMAR OCH GÖTEBORG

KONTAKTA ANNA
– Medierådgivare på Advisory i Kalmar

Vill ni komma i kontakt med en medierådgivare i Kalmar eller om ni behöver hjälp med grafisk produktion, webbproduktion eller sökmotoroptimering skall du kontakta Advisory så hjälper vi er gladeligen att göra bra medieköp och med annonsering som ger resultat

076 – 117 95 60
anna@advisoryab.se
Kalmar

VÄXJÖ

Ansvarig medierådgivare:
kristoffer@advisoryab.se
076 – 006 07 71

Hjortvägen 12
35245 Växjö

Telefon vid leverans:
076-020 66 16

KALMAR

Ansvarig medierådgivare:
anna@advisoryab.se
076 - 117 95 60

Slöjdaregatan 5
353 53 Kalmar

Telefon vid leverans:
0480-233 38

GÖTEBORG

Ansvarig medierådgivare:
marcus@advisoryab.se
070 - 995 63 86

Importgatan 20
422 46 Hising Backa

Telefon vid leverans:
070 - 995 63 86

STOCKHOLM

Ansvarig medierådgivare:
mikael@advisoryab.se
073-270 70 76

Kungsgatan 9
111 43 Stockholm

Telefon vid leverans:
073-270 70 76

VÅRA TJÄNSTER

Strategi & Analys

För att ta fram en effektiv marknadsföringsstrategi krävs ett gediget förarbete av att analysera företagets möjligheter att ta sig fram på marknaden. Med en tydlig definiering av dina affärsidéer och visioner lägger vi grunden för vad du vill åstadkomma med företaget.Genom att lära känna din verksamhet kan vi utifrån marknadsanalyser se vilka möjligheter och eventuella fördelar som just ditt företag har på marknaden.

Hemsidor

Det är hemsidan som är ansiktet utåt för ditt företag. Den är dessutom navet i det du vill kommunicera till omvärlden. Oavsett om din marknadsföring har fokuserat på prints eller digitalt innehåll så är det till hemsidan som du styr potentiella nya kunder.
Därför är naturligtvis upplevelse, innehåll och gränssnitt på hemsidan av oerhörd betydelse för att etablera en större kundkrets och därmed större försäljning. 

Sociala Medier

Sociala medier spelar en allt viktigare roll i våra liv och de flesta av oss spenderar stora delar av dagen på de olika sociala plattformarna som finns. Många är dessutom aktiva på företags sociala medie-plattformar för att dela med sig av upplevelser eller för att få veta mer om företagets produkter.

Idag är det en förutsättning för en framgångsrik verksamhet att vara närvarande på sociala medier, men få vet hur det ska gå till.

Google

Som marknadsförare idag går det inte att bortse från Google som aktör. För att nå ut till dina kunder behöver du vara sökbar och lägga energi på att definiera sökord och se till att du dyker upp i sökresultaten. I stort sett hela den svenska befolkningen använder Google för att söka efter information online, och globalt är Google en av de allra största aktörerna. Därför behöver du veta hur det ser ut när en sökning görs på ditt varumärke på Google och hur du positionerar dig gentemot andra företag inom din bransch.

Grafisk Formgivning

För den som vill bygga ett starkt varumärke är grafisk identitet av stor betydelse – om inte helt nödvändigt. Inom tjänsten Grafisk formgivning hjälper vi dig att forma ditt varumärke rent visuellt. Den grafiska formgivningen innefattar bland annat delar som logotyp, förpacknings-design och webbdesign.

Centralt är att den grafiska formgivningen ska skapa en känsla hos mottagaren som stämmer överens med ditt företag. 

Foto & Film

Vi skapar innehåll för marknadsföring som är äkta och relevant.

Vi vet att foto och film har stor betydelse när det kommer till att skapa nyfikenhet och att fånga kundens uppmärksamhet. En bild säger mer än tusen ord. Du har hört det förut, men det är fortfarande lika sant.

Vi processar bilder mycket snabbare än text, vilket betyder att text som kombineras med foto- eller filmmaterial kommer att skapa ett högre engagemang.

SÖDRA SVERIGES LEDANDE MEDIERÅDGIVARE

KONTAKTA OSS

Vill ni också ta nästa steg och utveckla er kommunikation? 
Kontakta oss för ett första förutsättningslöst samtal.