Kalmar

I Kalmar sitter våra tekniker och webbutvecklare och jobbar med sökmotoroptimering och webbproduktion. Tillsammans med våra kollegor i Växjö och Göteborg är vi ett starkt team som besitter många och breda erfarenheter inom SEO, medier, marknadsföring och utveckling.

Advisory är inte bara medierådgivare utan har även egen produktion så att vi kan producera, säkerställa, genomföra och följa upp era kampanjer. För oss är det viktigt att både vi och ni har full kontroll och insyn under hela processen.

Till skillnad från många mediabyråer tar vi ingen provision eller en viss procent av er marknadsföringsbudget och stoppar den i våra egna fickor.

Vi tar bara betalt per arbetad timme och är helt transparenta med vad som kostar vad. Ni som företag behöver således inte oroa er för att ni inte får ut maximalt av den marknadsbudget ni bestämt.

Här nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster eller trycka på knappen för att se en fullständig katalog över de tjänster Advisory erbjuder.

KONTAKTA ALEXANDRA

– Medierådgivare på Advisory i Kalmar

Vill ni komma i kontakt med en medierådgivare i Kalmar eller om ni behöver hjälp med grafisk produktion, webbproduktion eller sökmotoroptimering skall du kontakta Advisory så hjälper vi er gladeligen att göra bra medieköp och med annonsering som ger resultat

076-103 70 94
alexandra@advisoryab.se
Kalmar

VÅRA KONTOR

VÄXJÖ

Hjortvägen 12,
35245 Växjö

KALMAR

Norra Långgatan 51
392 31 Kalmar

GÖTEBORG

Importgatan 20
422 46 Hising Backa

JÖNKÖPING

GRO36
Huskvarnavägen 82
554 66 Jönköping​

STOCKHOLM

Kungsgatan 9
111 43 Stockholm 

Vad vi gärna hjälper till med:

Strategi & Analys

> Oberoende medierådgivning
> Kanal- & Kommunikationstrategi
> Resultat, Mätbarhet & Analys

För att ta fram en effektiv marknadsföringsstrategi krävs ett gediget förarbete av att analysera företagets möjligheter att ta sig fram på marknaden. Med en tydlig definiering av dina affärsidéer och visioner lägger vi grunden för vad du vill åstadkomma med företaget.Genom att lära känna din verksamhet kan vi utifrån marknadsanalyser se vilka möjligheter och eventuella fördelar som just ditt företag har på marknaden.

HEMSIDOR

> Webbproduktion
> E-handel/Webshop
> Webbutveckling
> Webbplatsanalys
> Server/Hosting

Det är hemsidan som är ansiktet utåt för ditt företag. Den är dessutom navet i det du vill kommunicera till omvärlden. Oavsett om din marknadsföring har fokuserat på prints eller digitalt innehåll så är det till hemsidan som du styr potentiella nya kunder. Därför är naturligtvis upplevelse, innehåll och gränssnitt på hemsidan av oerhörd betydelse för att etablera en större kundkrets och därmed större försäljning. 

SOCIALA MEDIER

> Organiskt eller sponsrat
> Analys & Rapport
> Sociala Medier-strategi
> Content

Sociala medier spelar en allt viktigare roll i våra liv och de flesta av oss spenderar stora delar av dagen på de olika sociala plattformarna som finns. Många är dessutom aktiva på företags sociala medie-plattformar för att dela med sig av upplevelser eller för att få veta mer om företagets produkter. Idag är det en förutsättning för en framgångsrik verksamhet att vara närvarande på sociala medier, men få vet hur det ska gå till.

GOOGLE

> Sökmotoroptimering/SEO
> Google Ads
> Google Shopping
> SEM

Som marknadsförare idag går det inte att bortse från Google som aktör. För att nå ut till dina kunder behöver du vara sökbar och lägga energi på att definiera sökord och se till att du dyker upp i sökresultaten. I stort sett hela den svenska befolkningen använder Google för att söka efter information online, och globalt är Google en av de allra största aktörerna. 

GRAFISK FORMGIVNING

> Grafiska Profiler
> Logotyper
> Digitala Annonser/Banners
> Trycksaker
> Animationer/Rörligt

För den som vill bygga ett starkt varumärke är grafisk identitet av stor betydelse – om inte helt nödvändigt. Inom tjänsten Grafisk formgivning hjälper vi dig att forma ditt varumärke rent visuellt. Den grafiska formgivningen innefattar bland annat delar som logotyp, förpacknings-design och webbdesign.

Foto & Film

> Verksamhetsfoto/film
> Företagsfoto/film
> Reklamfoto/film

Vi skapar innehåll för marknadsföring som är äkta och relevant.

Vi vet att foto och film har stor betydelse när det kommer till att skapa nyfikenhet och att fånga kundens uppmärksamhet. En bild säger mer än tusen ord. Du har hört det förut, men det är fortfarande lika sant.

SÖDRA SVERIGES LEDANDE MEDIERÅDGIVARE

KONTAKTA OSS