Snabb, stabil hosting

Vi kan inte bara hjälpa dig att skapa en effektiv och ändamålsenlig hemsida eller webbplats, vi kan dessutom hjälpa dig med hosting på vår server. På så sätt kan du känna dig trygg med att din hemsida ligger på en säker plats där risken för oönskade driftstopp är liten. Du har dessutom alltid en backup om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder hosting på våra snabba servrar, vilket gör din hemsida både snabbare och stabilare. Så genom att välja att lägga din webbplats hos oss erbjuds du ytterligare garantier för att den ska fungera optimalt. 

En stabil webbplats leder i slutändan till nöjdare kunder och ger dig en stabilare internetnärvaro. Du behöver aldrig mer oroa dig för instabila servrar eller opålitliga webbhotell där det kan vara svårt att få hjälp om något går fel. När du väljer att låta oss hjälpa dig med din webbdesign och utveckling så kan vi skräddarsy en tjänst som tar hand om just din hemsida, hela vägen från idé till lansering.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

HEMSIDA & WEBSHOP - KRONFÖNSTER

Kronfönster behövde en ny hemsida som gick i linje med företagets affärsmål och vision. En helt ny hemsida byggdes med en omfattande webbshop med enkla flöden, som laddar snabbt och är smidig att uppdatera.

5

HEMSIDA - XO DANCE ACADEMY

Xo Dance Academy behövde en logotyp och en hemsida till deras nya dansstudio. En kreativ hemsida med en unik design skapades för att återspegla deras unika, moderna utbud.

SÅ SMIDIGT SOM MÖJLIGT

Allt för att det ska fungera så smidigt som möjligt, och för att du ska veta att du får ut så mycket som möjligt av din webbplats. Genom att samla alla tjänster som rör din hemsida på en och samma plats kan du öka tryggheten ytterligare. För lika viktigt som det är att ha en representativ närvaro på internet och i sociala medier är det att ha en driftsäker hemsida som användarna upplever som stabil och pålitlig. 

På så sätt ökar du chansen att få återkommande kunder som har en bra upplevelse när de använder din webbplats. Om du har en webbshop är detta kanske extra viktigt, då ett driftstopp annars kan riskera att kunderna istället söker sig någon annanstans. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med serverhosting av din webbplats.