Snabb, stabil hosting

Vi kan inte bara hjälpa dig att skapa en effektiv och ändamålsenlig hemsida eller webbplats, vi kan dessutom hjälpa dig med hosting på vår server. På så sätt kan du känna dig trygg med att din hemsida ligger på en säker plats där risken för oönskade driftstopp är liten. Du har dessutom alltid en backup om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder hosting på våra snabba servrar, vilket gör din hemsida både snabbare och stabilare. Så genom att välja att lägga din webbplats hos oss erbjuds du ytterligare garantier för att den ska fungera optimalt. 

En stabil webbplats leder i slutändan till nöjdare kunder och ger dig en stabilare internetnärvaro. Du behöver aldrig mer oroa dig för instabila servrar eller opålitliga webbhotell där det kan vara svårt att få hjälp om något går fel. När du väljer att låta oss hjälpa dig med din webbdesign och utveckling så kan vi skräddarsy en tjänst som tar hand om just din hemsida, hela vägen från idé till lansering.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

HEMSIDA & WEBSHOP - KRONFÖNSTER

Kronfönster behövde en ny hemsida som gick i linje med företagets affärsmål och vision. En helt ny hemsida byggdes med en omfattande webbshop med enkla flöden, som laddar snabbt och är smidig att uppdatera.

5

HEMSIDA - XO DANCE ACADEMY

Xo Dance Academy behövde en logotyp och en hemsida till deras nya dansstudio. En kreativ hemsida med en unik design skapades för att återspegla deras unika, moderna utbud.

4

HEMSIDA - STENS CHARK

Stens Chark är ett charkuteri i Åseda som levererar några av Sveriges allra bästa och finaste charkprodukter. En ny hemsida gjordes för att underlätta för företaget att nå ut med information om produkter och tjänster.

5

HEMSIDA - WÄXJÖ PLÅT & MONTAGE

Tillsammans med Wäxjö Plåt & Montage har vi tagit fram en ny hemsida. Den är modern, personlig och med en enkelt struktur. Detta för att ge besökaren den rätta känslan och skapa enkelhet för kunder att hitta den information de söker.

SÅ SMIDIGT SOM MÖJLIGT

Allt för att det ska fungera så smidigt som möjligt, och för att du ska veta att du får ut så mycket som möjligt av din webbplats. Genom att samla alla tjänster som rör din hemsida på en och samma plats kan du öka tryggheten ytterligare. För lika viktigt som det är att ha en representativ närvaro på internet och i sociala medier är det att ha en driftsäker hemsida som användarna upplever som stabil och pålitlig. 

På så sätt ökar du chansen att få återkommande kunder som har en bra upplevelse när de använder din webbplats. Om du har en webbshop är detta kanske extra viktigt, då ett driftstopp annars kan riskera att kunderna istället söker sig någon annanstans. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med serverhosting av din webbplats.

KRISTOFFER TIPSAR

- Tekniker på Advisory

Vi frågar vår kollega Kristoffer - Har du några tips eller råd hur man ska tänka kring utveckling av sin webbplats?

”Jag tycker att man skall ha i åtanke att det ofta kan vara betydligt knepigare att implementera saker än att tänka ut dem. Det är ofta många rörliga delar som kan påverkas av till synes små förändringar. En knapp är sällan bara en knapp så att säga, den skall ju göra något också, något som inte alltid syns men kan ha en stor påverkan. 

Så ett värdefullt tips är - ha inte för bråttom. Saker tar ofta längre tid än man först tror, vissa problem som kan uppstå är svåra att förutse och något man får lösa när man väl stöter på dem. Fundera på om det är något annat som påverkas av det som skall implementeras. Det är inte helt sällan saker man vill ändra på skapar en slags kedjereaktion och i själva verket blir till flera saker man måste ändra på. Formulera ert problem så tydligt och exakt ni bara kan. Ju tydligare ni kan beskriva ert problem desto lättare blir det att hitta en konkret lösning på det.

Diskutera, skriv, rita eller vilket som passar er bäst. Vad exakt är problemet ni vill lösa?”

Kontakta oss