Webbplatser

På Advisory bygger vi årligen uppåt 50 nya hemsidor per år. Oberoende om du behöver en enkel responsiv webbplats eller en ny E-handel har vi kompetens och erfarenhet nog att hjälpa även er!

6082~|advisory~|advisory-hemsida_line~|

Hemsida – Navet i all er kommunikation

En hemsida är ert företags personliga skyltfönster, dygnet runt, året om. Lite slarvigt kan man också säga att alla era medieval landar här, oavsett om ni kommunicerat i print eller digitalt innehåll. Advisory hjälper er att skapa en plattform, som kombinerar digitalt innehåll med fysisk närvaro på ett välintegrerat och naturligt sätt. Tillsammans skapar vi en hemsida som inger förtroende, stärker ert varumärke och ser till att ni ligger i framkant i jämförelse med konkurrenter.

En modern webbplats utvecklad av vårt team

Vi är medvetna om att alla företag är olika, och därmed även era behov. Därför samverkar våra kreatörer, webbdesigners, content writers och utvecklare för att ni ska få den optimala hemsidan. Med gedigen erfarenhet och gott renommé hjälper vi gärna även ert företag. Med vår tjänst kan känna er trygga då vi hjälper er igenom hela processen från idéskiss till lansering på webben. För att ge er bästa service och er hemsida bäst förutsättningar föreslår vi också att ni använder vår hosting. Då har ni hemsidan på en säker plats, med backup, en riktigt snabb server som ger korta laddtider och självklart med SSL som standard. Allt för att det ska fungera så smidigt som möjligt för er!

Användarvänlig design som är enkel att uppdatera

För oss är det viktigt att erbjuda en funktionell hemsida där besökaren enkelt och effektivt navigerar mot sitt mål. Er hemsida ska vara lättnavigerad, konsekvent i sitt grafiska utryck och självklart fungera i alla enheter. Dessutom ska hemsidan vara enkel för er att uppdatera, utveckla och administrera. Därför utbildar vi er i verktyget och finns tillgängliga för eventuell support under året.

Er hemsida – Er viktigaste källa för konvertering

Vi tycker en lyckad webbplats är en hemsida som väcker uppmärksamhet, engagerar med sitt innehåll och uppmuntrar till handling. En bra webbplats blir därför er absolut viktigaste källa för leads, det är här ni har chansen att fånga upp intresserade kunder. Alla hemsidor vi skapar byggs med en grundläggande anpassning för SEO. Genom att addera vårt tjänst sökmotoroptimering kan ni synas ännu bättre.

Tjänster vi erbjuder:

Webbproduktion

De webbplatser vi utvecklar bygger ofta på ett av världens mest populära publiceringssystem, nämligen WordPress. Det är en plattform som från början utvecklades som ett CMS (Content Management System) för bloggar. Då det var så lätt att administrera och lätt att utveckla vidare på växte det snabbt och är idag ett system som fungerar både för små enklare bloggar till stora och omfattande webbplatser till internationella företag och organisationer. En annan anledning till att systemet fortsätter att växa är för att det är ”Open source”, alltså öppen källkod och helt gratis att använda. Detta har gjort att det finns ett oerhört stort community som varje dag hjälper till att utveckla systemet vidare. Behöver man en speciell funktion till webbplatsen så kan man vara nästan säker på att det redan finns ett sådant plugin eller tilläggsfunktion tillgängligt man snabbt och enkelt kan koppla på utan att behöva skriva en enda rad med kod. Det är således otroligt lätt för er att administrera och fylla på med mer innehåll när webbplatsen väl är klar och syns online.

Det vi gör är att installera, konfigurera, designa, strukturera och optimera hemsidan. Vi tar alltså aldrig betalt för plattformen utan endast för att utveckla den åt er. I de fall det behövs specialfunktioner till ert företags hemsida kan vi antingen utveckla dessa helt själva eller ta hjälp av någon av våra samarbetspartners som besitter specialkunskaper inom olika områden.

Om WordPress inte är något för er har vi många duktiga samarbetspartners som är specialiserade på att utveckla i andra system, på andra plattformar eller skriva all kod från grunden. Oavsett vilken typ av webbplats ni vill ha hjälper vi er att hitta rätt lösning för er verksamhet som passar era krav och specifikationer.

Webbutveckling

Har ni en webbplats redan som behöver förändringar för att passa er verksamhet bättre eller anpassas bättre för era besökare hjälper vi mer än gärna till med detta. Vi hjälper ofta kunder med att koda om viss funktionalitet för att passa verksamhetens strukturer och processer bättre. Det kan handla om knappar som inte fungerar längre, formulär som behöver byggas om, funktioner som ”buggar” och mycket annat där det ibland krävs att vi får gräva i, och skriva om koden en aning.

Vi kan lösa det mesta som har med webbutveckling att göra, antingen gör vi det själva eller om det krävs större insatser hjälper vi dig mer än gärna med att komma i kontakt med någon av våra samarbetspartners som har specialkunskaper och breda erfarenheter inom flera olika programmeringsspråk.

E-handel

Att driva e-handel idag är inte så lätt som många tror. Det är få som lyckas bara genom att ”sätta upp” en butikslösning och hoppas att det räcker. Många tror att det är mycket lättare att driva en e-butik än en vanlig butik och att e-butiker per automatik kan ha mycket lägre priser och där med få många fler kunder. Tyvärr är det inte så enkelt. Det är långt från sanningen. En e-handel har i dag ofta lika höga eller högre overhead-kostnader och marknadsföringskostnader än vanliga butiker eftersom de per automatik är rikstäckande. De har dessutom fraktkostnader att ta hänsyn till och det kan vara väldigt små marginaler på produkterna.

För en e-butik är hemsidan inte bara en central punkt i verksamheten eller ett ansikte utåt utan är hela motorn i verksamheten och det kräver väldigt mycket av webbplatsen att få besökare, få dem att handla och få dem att återkomma nästa gång de skall handla. Vi har erfarenheter inom E- handel och utöver att ge goda råd, tips och fungera som ett bollplank kan vi hjälpa er att välja rätt plattform, konfigurera den, designa den, optimera den, utveckla dess funktionalitet och marknadsföra den.

6082~|advisory~|advisory-phone_line~|

Mobilanpassad eller "responsiv" webbplats

Mobilsurfandet har ökat explosionsartat och vi vet att en majoritet av era besökare kommer till ert företags hemsida via sina mobiltelefoner. Detta ställer höga krav på hur hemsidan är uppbyggd, både tekniskt och estetiskt. Skärmen på en mobil är betydligt mindre än den man har till en dator och bandbredden i telefonen är ofta lägre än den man ofta har med en fast fiberanslutning till internet. Allt innehåll måste alltså passa på en mindre skärm och laddas med en relativt långsam uppkoppling. Det leder ofta till att sidorna känns långsamma på mobilen och att man får scrolla långa sträckor innan man hittar det innehåll man letar efter.

Det tar inte många sekunder innan era besökare tröttnar på en seg webbsida som är svår att hitta rätt innehåll på. Det kan få stora konsekvenser för er verksamhet och därför är det väldigt viktigt att er webbplats är utvecklad med mobilsurfandet i åtanke.

När Advisory utvecklar webbplatser tar vi hänsyn till detta faktum och ser till så att just ert företags hemsida är mobilanpassad. Detta kan vi göra med olika metoder beroende på hur er verksamhet ser ut. Det räcker sällan med att sidan bara är responsiv och ändrar utseende beroende på den skärmupplösning man använder. Det finns mycket mer man kan göra för att mobilanpassa en webbplats. Med de verktyg vi utvecklar webbplatser med har vi möjlighet att visa eller dölja olika element och funktioner beroende på vilken upplösning eller enhet besökaren använder när han eller hon surfar på er hemsida. Vissa element ändrar vi form och storlek på för att bättre passa mobilskärmarna och ge en bättre upplevelse för besökaren. Andra element kanske vi väljer att ta bort helt för mobilanvändarna. Självklart sker detta i samråd med er.

Vi undersöker och åtgärdar även följande:

  • Bildoptimering – Komprimerar och konverterar bilder till format som lämpar sig bra för mobilen.
  • Design – Stora grafiska element som ser snygga ut på en datorskärm kanske är onödiga att visa
    för mobilanvändarna då de tar upp onödigt mycket utrymme. Vissa bilder kanske vi inte
    behöver visa alls då de kan upplevas som störande på mobilen istället.
  • Storlekar – När man kollar på en hemsida via mobilen måste det vara lätt att läsa texten och att trycka på de menyer och knappar som finns. Vi justerar storlek och utformning av dessa element så att det blir lätt att navigera i menyerna och att texterna blir lätt att läsa på de mindre mobilskärmarna.
  • Teknisk anpassning – Idag använder sig många hemsidor av flera olika stilmallar och olika script som tar många resurser i anspråk och vi undersöker hur vida dessa verkligen är nödvändiga på mobilversionen av er hemsida eller inte. Allt för att förbättra upplevelsen av webbplatsen och därmed av er som företag så mycket vi bara kan.

Dags för en ny webbplats?

En hemsida är så mycket mer än bara ännu ett skyltfönster. Det är ofta navet i hela den digitala närvaron och det är oerhört viktigt att webbplatsen inte bara lockar besökare utan även tar hand om de besökare som kommer. Hittar besökaren det den söker eller krävs det klick efter klick på olika länkar för att komma till rätt ställe? Svarar du ja på den sista frågan finns en överhängande risk att besökaren går till en annan sida istället. Med vår erfarenhet och kompetens inom webbutveckling kan vi hjälpa dig med att få nya besökare till  webbplatsen och göra dem nöjda med innehållet.

Kontakta Advisory

Växelnummer
0470-590150
kontakt@advisoryab.se


Leveranskontakt
076-020 66 16
eric@advisoryab.se