En bra film skapar värde

Vi skapar innehåll för marknadsföring till mängder av olika företag som känns både äkta och relevant. Vi vet att foto och film har stor betydelse när det kommer till att skapa nyfikenhet och att fånga kundens uppmärksamhet. En bild säger mer än tusen ord. Du har hört det förut, men det är fortfarande lika sant. Vi processar bilder mycket snabbare än text, vilket betyder att text som kombineras med foto- eller filmmaterial kommer att skapa ett högre engagemang. 

Visuell information talar mer till våra hjärtan och känslor men ger också en tydlig bild av företaget och det budskap som företaget vill förmedla. Särskilt rörlig bild är ett mycket effektivt redskap för att stärka ett varumärke, sprida information eller marknadsföra en produkt. En bra film skapar både värde och engagemang och kan användas i flera olika sammanhang och kanaler.

SÅHÄR GÅR DET TILL:

BEHOV & MÅLSÄTTNING

För att kunna erbjuda kunderna det de vill ha och behöver krävs en behovsanalys. Detta görs genom att samla in information om kundernas rådande situation. Det finns flera frågeställningar som kan utformas på olika sätt beroende på vilket företag eller vilken bransch du riktar behovsanalysen mot. I regel ska du använda dig av både konkreta och öppna frågor för att på ett effektivt sätt samla in mycket information med hög kvalitet. Målet med behovsanalysen är att hitta delar i verksamheten där det finns ett behov av förbättringar och för att kunna erbjuda kunderna något som de har både nytta och glädje av.

STRATEGI

När vi i ett inledande skede har gått igenom vilka specifika behov som ditt företag har och vilka mål du har, tar vi tillsammans fram en plan för hur detta ska uppnås på bästa möjliga sätt. Genom en väl uttänkt och detaljerad strategi blir det också enklare att identifiera framgångsfaktorer och öka eller minska aktiviteter vartefter analyser av utfallet görs. Vi hjälper dig att ta fram en strategi för hur närvaron på sociala medier ska öka, i vilka kanaler och på vilka plattformar detta ska ske och hur vi vill att det slutliga resultatet ska se ut.

GENOMFÖRANDE & KORREKTUR

När en inledande behovsanalys har gjorts och valda mål och strategier har fastställts är det dags att sätta igång att genomföra den strategi vi har tagit fram. Vi hjälper dig att skapa ett medvetet innehåll till de sociala medier som vi har beslutat om att öka närvaron på för att du på så sätt ska kunna skapa relevant värde för dina kunder och nå just den målgrupp du vill. Genom att öka kundkommunikationen, genomföra riktade kampanjer och skapa innehåll som känns angeläget för dina kunder och användare kommer du att kunna skapa fler värden för dina kunder än bara produkter eller tjänster.

UPPFÖLJNING

Efter en genomförd kampanj är det viktigt med en noggrann uppföljning. Detta för att utvärdera resultatet och ta fram nya optimerande åtgärder för marknadsstrategin. Med grafer och sammanställningar från diverse utvärderingsverktyg får du en god överblick över vilka delar som kan förbättras och vilka som har gett bäst resultat. Du får dessutom tydliga rapporter som visar vad dina investeringar har genererat. Utifrån denna information kan nya analyser av marknaden genomföras och nya förbättringsplaner sättas i verket. En kontinuerlig uppföljning av alla kampanjer leder till en mer effektiv mediestrategi och bättre framtida resultat.

VISUELLT INNEHÅLL I HÖG KVALITET

Verksamhetsfilm, företagsfotografering, reklamfilm eller contentfotografering – vi skapar det visuella innehåll du behöver för att nå ut i mediebruset. Tillsammans har vi som arbetar på Advisory lång och bred erfarenhet av att arbeta med foto och film. Vi levererar material av hög kvalitet som kan användas på webbplatser, i sociala medier eller på trycksaker. I en del sammanhang kan man arbeta med stockbilder, men med ett eget foto- och filmmaterial skapar en mer genuin och personlig känsla och det är viktigt för att du ska nå ut med din visuella kommunikation och bygga upp ett starkt varumärke. 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med högkvalitativt foto- och filmmaterial för att stärka din digitala närvaro. Vi kan även erbjuda en helhetslösning med webbplats och grafisk profil tillsammans med marknadsföringsmaterial och strategier. Vi är en byrå som täcker hela företagets marknadsföringsbehov.

Vad vi gärna hjälper till med:

VERKSAMHETSFOTO/FILM

En verksamhetsfilm berättar vem du är. Den förmedlar en känsla, visar upp viktiga värden och lyfter fram det som gör ditt företag unikt. I en film kan man framföra budskapet med en tonalitet och ett uttryck som överensstämmer med företaget.

Rörliga bilder väcker intresse och engagemang och kan användas både internt och externt, alltså både för personal och kunder, i ett företag. I en verksamhetsfilm kan man kombinera rörlig bild med text, musik och berättarröster. Detta har många fördelar.

Företagsfilm/foto

Bra marknadsföring hjälper ditt företag att synas. Det väcker nyfikenhet, bygger relationer och skapar engagemang. Du måste känna dina kunder och konkurrenter, men de måste även känna dig. Marknadsföring är en pågående process och vi på Advisory kan hjälpa dig att skapa en visuell identitet och att hitta effektiva sätt att kommunicera.

 Med professionella bilder kan du visa upp företaget, medarbetarna, lokalerna och verksamheten från sin bästa sida!

Exempel inom foto & film

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

FOTOGRAFERING - KJELL BERGSTRÖM BIL

Vi fotograferade Kjell Bergström Bil för att fylla upp deras bildbank. Dessa bilder används i kampanjer, sociala medier och för att piffa upp  hemsida. Vi tog även fram rörligt material som visar upp lokalen och verksamheten både från luften och marken. Detta material användes bland annat som en rörlig personlig header på deras nya hemsidan.

 

5

DRÖNARFOTO - KRONFÖNSTER

Kronfönster var i behov av att bygga upp sin bildbank. De behövde bilder till grafiskt material och kampanjer men även till deras hemsida. Från marken och luften fotograferade och filmade vi Kronfönsters skjutparti från en av deras populära kollektioner.

4

FOTOGRAFERING - KÖK 11

KÖK11 behövde nya bilder till hemsidan i samband med en julkampanj.  Vi passade på att även ta bilder från köket och restaurangen för att använda i framtida kampanjer, sociala medier och på hemsidan.

5

FOTOGRAFERING - MOLINS GULD

Molins Guld i Kalmar har ett exklusivt utbud av vigsel och förlovningsringar som de behövde få fotograferade. Dessa fotograferades med rekvisita för att framhäva den rätta känslan och göra bilderna användbara på såväl skyltar, annonser, hemsida, kampanjer och Sociala Medier.

4

FOTOGRAFERING - VÄRENDS ENTREPRENAD

Värends Entreprenad ville visa upp sin verksamhet, kontor och referensprojekt med en film som ska användas på sociala medier och hemsida. Vi fyllde även på deras bildbank med allt från drönarbilder till personalbilder.

MATILDA TIPSAR

- Head of Social Media på Advisory

Vi frågar vår kollega Matilda - Kan du tipsa om några hjälpmedel som kan underlätta arbetet i sociala medier?

”Absolut, jag vill tipsa er om några verktyg/appar som är enkla att hantera och helt gratis att använda:

Facebook Creator Studio – för schemaläggning och planering av inlägg/kampanjer.

Appen Mojo – för att skapa inspirerande material till instastories.

Appen Phonto – för att kunna lägga till grafiska element på bilder.

Appen Photoshop Express – för professionell redigering av dina bilder."

Tycker ni ändå att sociala medier är svårt att handskas med? Kontakta oss direkt så sätter vi upp en plan för hur vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt! 

Kontakta oss!