Kompletta helhetslösningar

Tillsammans med våra kompetenta medarbetare har Advisory vuxit i såväl anställda som utbud. Tack vare ett team av experter är vi idag stolta över att till vissa företag kunna vara en komplett helhetsleverantör.

Advisory erbjuder dig som kund en komplett helhetslösning när det kommer till medierådgivning. Vi kan hjälpa dig med allt från mediestrategier, analyser och uppföljningar till grafisk formgivning, sociala medier, hemsidor och sökmotoroptimering. Vi lever i ett medielandskap som ständigt förändras och för att säkerställa att du når ut med ditt budskap arbetar vi aktivt, nytänkande och kreativt.

Vad vi gärna hjälper till med:

Strategi & Analys

> Oberoende medierådgivning
> Kanal- & Kommunikationstrategi
> Resultat, Mätbarhet & Analys

För att ta fram en effektiv marknadsföringsstrategi krävs ett gediget förarbete av att analysera företagets möjligheter att ta sig fram på marknaden. Med en tydlig definiering av dina affärsidéer och visioner lägger vi grunden för vad du vill åstadkomma med företaget.Genom att lära känna din verksamhet kan vi utifrån marknadsanalyser se vilka möjligheter och eventuella fördelar som just ditt företag har på marknaden.

HEMSIDOR

> Webbproduktion
> E-handel/Webshop
> Webbutveckling
> Webbplatsanalys
> Server/Hosting

Det är hemsidan som är ansiktet utåt för ditt företag. Den är dessutom navet i det du vill kommunicera till omvärlden. Oavsett om din marknadsföring har fokuserat på prints eller digitalt innehåll så är det till hemsidan som du styr potentiella nya kunder. Därför är naturligtvis upplevelse, innehåll och gränssnitt på hemsidan av oerhörd betydelse för att etablera en större kundkrets och därmed större försäljning. 

SOCIALA MEDIER

> Organiskt eller sponsrat
> Analys & Rapport
> Sociala Medier-strategi
> Content

Sociala medier spelar en allt viktigare roll i våra liv och de flesta av oss spenderar stora delar av dagen på de olika sociala plattformarna som finns. Många är dessutom aktiva på företags sociala medie-plattformar för att dela med sig av upplevelser eller för att få veta mer om företagets produkter. Idag är det en förutsättning för en framgångsrik verksamhet att vara närvarande på sociala medier, men få vet hur det ska gå till.

GOOGLE

> Sökmotoroptimering/SEO
> Google Shopping
> SEM

Som marknadsförare idag går det inte att bortse från Google som aktör. För att nå ut till dina kunder behöver du vara sökbar och lägga energi på att definiera sökord och se till att du dyker upp i sökresultaten. I stort sett hela den svenska befolkningen använder Google för att söka efter information online, och globalt är Google en av de allra största aktörerna. 

GRAFISK FORMGIVNING

> Grafiska Profiler
> Logotyper
> Digitala Annonser/Banners
> Trycksaker
> Animationer/Rörligt

För den som vill bygga ett starkt varumärke är grafisk identitet av stor betydelse – om inte helt nödvändigt. Inom tjänsten Grafisk formgivning hjälper vi dig att forma ditt varumärke rent visuellt. Den grafiska formgivningen innefattar bland annat delar som logotyp, förpacknings-design och webbdesign.

Foto & Film

> Verksamhetsfoto/film
> Företagsfoto/film
> Reklamfoto/film

Vi skapar innehåll för marknadsföring som är äkta och relevant.

Vi vet att foto och film har stor betydelse när det kommer till att skapa nyfikenhet och att fånga kundens uppmärksamhet. En bild säger mer än tusen ord. Du har hört det förut, men det är fortfarande lika sant.

KONTOR I VÄXJÖ, KALMAR, GÖTEBORG & STOCKHOLM 

OLIKA KOMPETENSER MED STOR BREDD

Våra duktiga medarbetare besitter olika kompetenser för att säkerställa ett effektivt arbete med stor bredd. Vi vänder oss till kunder inom en mängd olika branscher, men tar alltid fram en kundspecifik och anpassad strategi för att kunna leverera en högkvalitativ medierådgivning som ger resultat. Bäst resultat uppnås när olika människor med olika kompetenser och erfarenheter arbetar tillsammans. På Advisory har vi tagit fasta på detta och därför möter du här medarbetare i olika åldrar och med olika bakgrund. Vi vet att när människor slås samman uppstår passion, kunskap och engagemang! För oss är det viktigt att hela tiden tänka nytt, utforska nya lösningar och våga välja djärva tillvägagångssätt. Vi styr vårt arbetssätt efter medielandskapets förutsättningar och arbetar flexibelt med kundens bästa i fokus.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

3

Stens Chark

3

Växjö Färg & Tapet

3

Cityfiske

3

Universeum

3

Kjell Bergström Bil

3

Carlqvist Bil

3

Kronfönster

3

XO Dance Academy

3

Venture Design