Hej Jönköping

Så härligt att vi på Advisory nu få vara en del av ert fantastiska näringsliv! I Jönköping, på Gro36, sitter två av våra totalt 23 kollegor.

Vi har vårt huvudkontor i Växjö men också kontor i Kalmar, Stockholm och Göteborg. Advisory erbjuder ett mycket kompetent team som kan stödja er med alla utmaningar inom kommunikation och marknadsföring! Advisory är inte bara en professionell rådgivare, utan har också egen produktionskapacitet för att kunna producera, genomföra och följa upp era kampanjer. För oss är det viktigt att både vi, och ni, har full kontroll och insyn under hela processen.

Vi vet att alla organisationer har unika behov och därför kan vi idag antingen själva, eller tillsammans med våra partners erbjuda allt från medierådgivning till fullständiga lösningar för hela er koncerns kommunikativa behov. 

Arbetar ni redan med en byrå idag men vill komplettera oss i mixen är det naturligtvis också fullt görbart. Det är förmodligen på grund av just viljan att hitta flexibla lösningar som så många väljer att samverka med oss på  Advisory.

Som mediebyrå genomlyser hela vår organisation av hög transparens och kundnytta. Vad det innebär för er som företag är att ni alltid får ut maximalt av den marknadsbudget ni bestämt. Här nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster eller trycka på knappen för att se en fullständig katalog över de tjänster Advisory erbjuder.

“Advisory är ett mycket spännande företag som både har vunnit prestigefyllda priser och erbjuder en organisation som lockade mig för min fortsatta utveckling. När jag blev tillfrågad om att bli en del av Advisory och få chansen att bidra i företagets vidare expansion kändes det helt rätt.”  

– Elmedin – SEO-specialist Jönköping

“Elmedin och jag har tidigare arbetat tillsammans och att nu få chansen igen kändes superkul. Advisory imponerade på mig med sin stora mängd specialister inom alla områden. Här kan jag verkligen utvecklas med många spännande uppdrag ”

– Kristian Shamon – Social media manager

VÅRA KONTOR

VÄXJÖ

Hjortvägen 12,
35245 Växjö

KALMAR

Norra Långgatan 51
392 31 Kalmar

GÖTEBORG

Importgatan 20
422 46 Hising Backa

JÖNKÖPING

GRO36
Huskvarnavägen 82
554 66 Jönköping​

STOCKHOLM

Kungsgatan 9
111 43 Stockholm 

Vi kan hjälpa dig med:

STRATEGI

Låt medieplanen vara er aktivitetsplan för att nå era affärsmässigt uppsatta mål! Advisory lämnar ingenting åt slumpen och vi hjälper dig att lägga alla bitar på plats för en ansvarsfull handlingsplan. 

SOCIALA MEDIER

En effektiv närvaro på sociala medier skapar lönsamhet i form av återvändande kunder och ett starkt varumärke. Det är här vi på Advisory kommer in, för att få ert varumärke så starkt som möjligt.

GOOGLE

Som marknadsförare idag går det inte att bortse från Google som aktör. För att nå ut till dina kunder behöver du vara sökbar och lägga energi på att definiera sökord och se till att du dyker upp i sökresultaten.

GRAFISK FORMGIVNING

För den som vill bygga ett starkt varumärke är den grafisk identiteten av stor betydelse – om inte helt nödvändigt. Inom tjänsten Grafisk formgivning hjälper vi dig att forma ditt varumärke rent visuellt och landa rätt.

HEMSIDOR

Det är hemsidan som är ansiktet utåt för ditt företag. Advisory erbjuder skickliga utvecklare som hjälper dig att bygga plattformen. Vi involverar dig som kund genom hela processen, från idéskiss till lansering.

FOTO & FILM

Vi skapar innehåll för marknadsföring till mängder av olika företag som känns både äkta och relevant. Vi vet att foto och film har stor betydelse när det kommer till att skapa nyfikenhet. En välfylld bildbank är ovärdelig.

SÖDRA SVERIGES LEDANDE MEDIERÅDGIVARE

KONTAKTA OSS