Kanal- & kommunikation-strategi

Med kompletta lösningar ser vi till att dina investeringar i annonser, kampanjer och optimeringar för högre trafik till din webbplats, resulterar i ett ökat antal nya kunder.

Det är viktigt att strategierna stämmer överens med verkligheten och att visioner och konkreta resultat verkar synergiskt. Genom att kombinera flera olika medier kan du i många fall skapa en total effekt där varje del av marknadsföringsstrategin bidrar. Du kan till exempel börja brett genom att gör reklam i tv eller tidningar, för att sedan smalna av marknadsföringen till att bli mer riktad mot 

specifika kundprofiler – ofta via sociala medier och digitala plattformar. 

Advisory tar fram förslag på hur du kan fördela din budget över olika medier för att nå bästa resultat. Oavsett om du har möjlighet att investera i stora projekt eller inte ser vi till att göra det absolut bästa utifrån dina möjligheter. Med en väl anpassad och effektiv strategi får du relativt stora framgångar för relativt små insatser.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

VI HAR RÄTT verktyg

Kommunikationsverktygen är i princip oändliga och idag finns en unik möjlighet att nå fram till enskilda individer via digitala plattformar. Vi skapar en kundprofil för att med små medel rikta marknadsföringen till avgränsade målgrupper. Detta kan innebära allt från geografisk avgränsning, till branscher, åldrar, inkomster och till och med personlighetstyper. Advisory har rätt verktyg och kompetenser för att gräva djupt och genom behovsanalyser respektive marknadsanalyser kunna ringa in de målgrupper som du främst vill lägga dina 

investeringar på för att få så hög avkastning som möjligt. Våra kanal- och kommunikationsstrategier är lika anpassade som effektiva, och vi står ständigt redo att göra nödvändiga justeringar för att maximera utdelningen och bibehålla högsta möjliga kundförtroende. Vi utformar våra strategier i nära samarbete med dig som kund för att du ska kunna leda och stå bakom varje steg i marknadsföringen. Vårt uppdrag är helt enkelt att göra dina visioner till verklighet!

SÄG HEJ TILL KRISTOFFER

- Medierådgivare på Advisory

Vem är du Kristoffer?
- 39 år, sambo med Anna och pappa till Vincent och Adrian. Stor passion för fiske, matlagning och goda viner!

Vad har du för roll på Advisory?
- En av grundarna till bolaget och VD. Jag arbetar främst med bolagets lite större uppdrag där det kanske är nationella varumärken, kedjor med butiker/åf över hela landet eller större e-handelssajter som Kronfönster.

3 snabba:
Favoritresmål: – Florida (Miami).
Favoritmat: – Råbiff.
Favoritfilm: – Gone in 60 seconds.

Varför ska man jobba med Advisory?
- Nästan alla kunder lyfter enkelheten, den breda kunskapen och våra extremt transparenta arbetssätt. Vill man ha en rådgivare som på ett nära och genuint sätt kan bistå, utveckla och assistera i alla tänkbara kanaler - då ska man välja anlita oss! 

Kontakta mig på 076-006 07 71 eller kristoffer@advisoryab.se