E-handelslösningar som fungerar

Vi kan skräddarsy lösningar som passar de flesta behov, och kan dessutom bidra med unik kompetens och erfarenhet av e-handel för att du ska kunna överträffa dina mål. E-handeln är en bransch som växer stadigt uppåt och våra konsumtionsmönster följer med i samma takt. För att kunna bedriva en framgångsrik e-handel eller en webbshop är det en absolut förutsättning att såväl hemsida som webbshop är designad för att optimera användarupplevelsen, att göra företaget synligt i relevanta sökmotorer och andra kanaler och att tekniken är pålitlig och underlättar för både beställning, leverans och uppföljning. 

Det är också viktigt att inte glömma bort att e-handeln är en del i en större helhet, tillsammans med företagets varumärke, marknadsföring, produkter och logistik. För att allt detta ska fungera krävs ett helhetsgrepp med fokus på både användarvänlighet, funktionalitet och marknadsföring för att stärka företagets varumärke.

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

HEMSIDA & WEBSHOP - KRONFÖNSTER

Kronfönster behövde en ny hemsida som gick i linje med företagets affärsmål och vision. En helt ny hemsida byggdes med en omfattande webbshop med enkla flöden, som laddar snabbt och är smidig att uppdatera.

5

HEMSIDA - XO DANCE ACADEMY

Xo Dance Academy behövde en logotyp och en hemsida till deras nya dansstudio. En kreativ hemsida med en unik design skapades för att återspegla deras unika, moderna utbud.

E-handelslösningar

Det är viktigt att e-handelslösningen är stabil och driftsäker, då även korta avbrott i funktionaliteten kan leda till stora intäktsbortfall. Webbshopen är ofta det första som nya kunder möter när de är ute efter en specifik produkt eller tjänst som ditt företag säljer. Det är därför viktigt att detta första möte blir en behaglig och friktionsfri upplevelse för kunden. En lättnavigerad webbshop med smidiga betalningslösningar, välskrivna produkttexter och lockande produktfoton har större betydelse för företagets övergripande varumärke än man kanske kan tro. Det är därför en komplex process att skapa en framgångsrik butikslösning. 

Vi kan bidra både med den tekniska kompetensen och det kreativa kunnandet för att din e-handel ska bli populär bland användarna. Målet är att köpprocessen ska vara intuitiv och få kunderna att vilja återkomma. Vi hjälper dig gärna att ta fram en butikslösning som passar just ditt företag och webbshopens produkter och utbud. Vi har bred kompetens och kunskap inom e-handel och kan därför bidra med rådgivning inom alla steg i processen. Vi kan skräddarsy lösningar som passar de flesta behov, och kan dessutom bidra med unik kompetens och erfarenhet av e-handel för att du ska kunna överträffa dina mål.