Företagsfoto & film

Bra marknadsföring hjälper ditt företag att synas. Det väcker nyfikenhet, bygger relationer och skapar engagemang. Du måste känna dina kunder och konkurrenter, men de måste även känna dig. Marknadsföring är en pågående process och vi på Advisory kan hjälpa dig att skapa en visuell identitet och att hitta effektiva sätt att kommunicera. Företagsfotografier är en viktig del i en marknadsföringsstrategi. Med professionella bilder kan du visa upp företaget, medarbetarna, lokalerna och verksamheten från sin bästa sida! 

Foton på webbplatser, i sociala medier och i trycksaker ger ett första intryck av företaget och då är det viktigt att bilderna är professionella och högkvalitativa. De ska bekräfta känslan hos redan befintliga kunder att de har valt rätt företag att samarbeta med, samtidigt som de ska väcka uppmärksamhet och förtroende hos nya potentiella kunder. 

Referenser

Våra uppdrag är väldigt varierande och sträcker sig från små enskilda bolag till stora koncerner. Ta en titt på några exempel där vi hjälpt kunder att utveckla sina varumärken eller sin kommunikation.

4

FOTOGRAFERING - KJELL BERGSTRÖM BIL

Vi fotograferade Kjell Bergström Bil för att fylla upp deras bildbank. Dessa bilder används i kampanjer, sociala medier och för att piffa upp  hemsida. Vi tog även fram rörligt material som visar upp lokalen och verksamheten både från luften och marken. Detta material användes bland annat som en rörlig personlig header på deras nya hemsidan.

 

5

DRÖNARFOTO - KRONFÖNSTER

Kronfönster var i behov av att bygga upp sin bildbank. De behövde bilder till grafiskt material och kampanjer men även till deras hemsida. Från marken och luften fotograferade och filmade vi Kronfönsters skjutparti från en av deras populära kollektioner.

4

FOTOGRAFERING - KÖK 11

KÖK11 behövde nya bilder till hemsidan i samband med en julkampanj.  Vi passade på att även ta bilder från köket och restaurangen för att använda i framtida kampanjer, sociala medier och på hemsidan.

5

FOTOGRAFERING - MOLINS GULD

Molins Guld i Kalmar har ett exklusivt utbud av vigsel och förlovningsringar som de behövde få fotograferade. Dessa fotograferades med rekvisita för att framhäva den rätta känslan och göra bilderna användbara på såväl skyltar, annonser, hemsida, kampanjer och Sociala Medier.

4

FOTOGRAFERING - VÄRENDS ENTREPRENAD

Värends Entreprenad ville visa upp sin verksamhet, kontor och referensprojekt med en film som ska användas på sociala medier och hemsida. Vi fyllde även på deras bildbank med allt från drönarbilder till personalbilder.

FRÅN PERSONALPORTRÄTT TILL INTERIÖRBILDER

Företagsfoton kan vara allt från personalporträtt till produktbilder, verksamhetsbilder, interiörbilder och reklambilder. Oavsett var och hur bilderna ska användas blir resultatet riktigt bra med en duktig och erfaren fotograf. Vi anpassar och skräddarsyr fotograferingen efter dina behov och önskemål men vi vill alltid först skapa oss en förståelse och kunskap om företaget så att de nya bilderna stämmer överens med företagets grafiska profil, riktlinjer och budskap. Är det en viss känsla som du vill förmedla? Vill du visa upp en ny produkt eller vill du presentera dina medarbetare? 

När vi vet vad du vill förmedla hjälper vi gärna till med förslag på teman, miljöer och situationer som passar ditt företag. Kommunikation är en viktig pusselbit i alla sammanhang, också för en lyckad företagsfotografering. Professionella bilder kan hjälpa ditt företag att profilera sig och förmedla verksamhetens värderingar. Är du intresserad av företagsfotografering och nya bilder till din verksamhet är du välkommen att kontakta oss på Advisory.

MATILDA TIPSAR

- Head of Social Media på Advisory

Vi frågar vår kollega Matilda - Kan du tipsa om några hjälpmedel som kan underlätta arbetet i sociala medier?

”Absolut, jag vill tipsa er om några verktyg/appar som är enkla att hantera och helt gratis att använda:

Facebook Creator Studio – för schemaläggning och planering av inlägg/kampanjer.

Appen Mojo – för att skapa inspirerande material till instastories.

Appen Phonto – för att kunna lägga till grafiska element på bilder.

Appen Photoshop Express – för professionell redigering av dina bilder."

Tycker ni ändå att sociala medier är svårt att handskas med? Kontakta oss direkt så sätter vi upp en plan för hur vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt! 

Kontakta oss!