Om Advisory

Vår berättelse

Företaget ER MEDiAKONSULT hade under flera års tid samverkat med företaget Brandsof. Efter att ha sett mängder av exempel där vi tillsammans hjälpt våra kunder att bli ännu starkare tog vi 2016 beslutet att fusionera våra verksamheter. Genom att skapa Advisory kan vi leverera en ännu bättre produkt och låta er som kund ta del av alla de positiva effekterna som sammanslagningen inneburit. 

Sedan starten 2010 har vi hunnit samla på oss nästan 10 års branscherfarenhet. Genom att samla medarbetare i olika åldrar, med olika utbildningar och en stark vilja att alltid prestera de bästa för slutkunden skapades Advisory. Med kontor i Växjö, Kalmar & Göteborg positioneras Advisory idag som sydöstra Sveriges ledande medierådgivare. Nedan ser ni vår utveckling och vår resa från start till idag. 

 

Vår historia

feb, 2010

ER MEDiA bildas i Växjö

Förtaget bildas gemensamt av Eric Rosander och Kristoffer Dahl
dec, 2011

Brandsof grundas i Kalmar

Brandsof grundas i Kalmar och erbjuder Sökmotoroptimering till sina kunder
jan, 2013

ER MEDiA startar ER MEDiAFONDEN

För att ta sitt ansvar för omgivning och omvärld startas ER MEDiAFONDEN där man börjar samla in pengar som skall gå till välgörande ändamål
feb, 2014

ER MEDiA och Brandsof inleder samarbete

Givande samarbeten inleds mellan de två olika företagen med goda resultat för kunderna
dec, 2015

ER MEDiAFONDEN har skänkt över 300 000:-

Sedan fonden startades har nu över 300 000:- samlats in och skänkts till välgörande ändamål och insatser runt om i världen
jan, 2016

Advisory bildas och etablerar kontor i göteborg

Efter ett givande samarbete bestämmer sig ER MEDiAKONSULT och Brandsof att fusionera bolagen och därmed skapa bolaget Marketing Advisory Sweden AB som vid tillfället har 4 anställda.
dec, 2017

Advisory blir en del av stiftelsen Växjö Charity

Advisory blir tillsammans med Adekvat försäkring och Creon en av tre grundare till stiftelsen Växjö Charity
jan, 2019

Advisory öppnar kontor i Kalmar

Nytt kontor öppnas i Kalmar på Slöjdaregatan med 3 anställda. Expansionen i Kalmar är en viktig pusselbit i positioneringen som sydöstra Sveriges ledande medierådgivare
sep, 2019

Växjö Charity slår nya rekord

Ett fantastiskt event där Växjö Charity delade ut 1 569 000 till Barnkliniken Växjö, Sjöräddningssällskapet, Öjaby IS, Brottsofferjouren, Ingelstad IBK, Atrium Ideell Förening, Kvinnojouren Blenda och Theleborgs Ryttarsällskap.

11 experter redo att hjälpa även er!

Varje person i vårt team är handplockad för sin unika kompetens. Kompetens som står redo för att tillsammans med er arbeta för en mer lyckad kommunikation. Klicka här för att hitta rätt person för din förfrågan! 

Kontakta Advisory

Växelnummer
0470-590150
kontakt@advisoryab.se


Leveranskontakt
076-020 66 16
eric@advisoryab.se