Advisory expanderar och öppnar kontor i Blekinge

Det känns riktigt spännande att idag presentera vår fortsatta expansion i sydöstra Sverige!  Vi har fått förmånen att välkomna Danny Carlsson (tidigare Gota Media) som ny kollega till vårt kommande kontor i Karlshamn!

“Advisory är ett otroligt spännande företag och jag har under mina många år i branschen arbetat med dem via både Gota men framförallt under tiden på Radion och Nent-MTG. Tillsammans har vi hanterat såväl små kampanjer som rikstäckande större konton. Min uppfattning är att detta alltid gjorts med stort kundfokus och hög framåtanda. Det är väl just detta som gör att det känns så kul och nu komma in i denna framåtlutade organisation med planer på fortsatt tillväxt i regionen.”
– Danny Carlsson, Medierådgivare Advisory Blekinge.

Mediemarknaden är i konstant utveckling och för många företag går det lite för snabbt. I processen att digitalisera sina medieval, göra medieköp i rätt kanaler och följa upp detsamma kan man som företag lätt känna sig lite vilsen.

Genom att nu etablera ett kontor även i Blekinge kan vi bli den naturliga partnern som många företag söker. Sedan flera år tillbaka har vi sett region Blekinge som en region i tillväxt med en stor mängd duktiga entreprenörer och stark företagsanda. Genom våra redan befintliga kunder i regionen tar vi nu nästa steg och etablera ett kontor i Karlshamn.

Genom denna fortsatta expansion kan fler lokala företag få strategiskt hjälp med frågor inom kommunikation, varumärkeshantering, web, medieköp och sociala medier.

”Att få bygga vidare vårt team med Danny känns helrätt! Danny har stor och bred erfarenhet från branschen vilket ytterligare kommer stärka såväl vårt erbjudande som vår interna kompetens.
Därför ser vi verkligen fram emot att få komma igång med vår nya etablering med start direkt efter semestern!” – Eric Wickell, VD Advisory.

Starten av verksamheten sker under augusti månad och redan nu ser man vi en tydlig expansionsplan för Blekingeregionen. Därför ser vi också ett kommande behov av att på sikt få förmånen att välkomna fler kollegor till vårt kommande kontor i Karlshamn.

Är du den lagspelare vi söker?
Skicka en spontanansökan till ew@advisoryab.se och berätta mer om dig själv och på vilket sätt du kan bidra till vår expansion i Blekinge.