fbpx
Speedheater

Speedheater

Speedheater är ett expansivt företag som erbjuder den senaste metoden för färgborttagning. Perfekt för såväl företagare som hemmafixare. Förser människor med produkter som förenklar och effektiviserar processen.

I ett växande företag krävs kombinerade insatser för att lyckas maximalt! Strategi, struktur, medieplanering, innehåll, resultat, analys och uppföljning. Alla delarna är väsentliga i företagets fortsatta expansion. Medieplanering, SEO & sociala medier är tjänster som inkluderas i vårt gemensamma arbete.

Speedheater

E-handel

Vi hjälpte Speedheater att ta fram en ny hemsida där e-handel ligger i fokus. Ambitionen var att minska friktionen från besök till köp som upplevdes tidigare. Med en ny design, tydlig presentation av produkter och en enkel väg till kassan ligger den nya butiken nu online.

Snabba frågor till Speedheater

-Vad är mest betydelsefullt för er med vårt samarbete?
Er kunskap, att vi får ta del av den, hjälper oss med saker som vi inte kan.

-Hur skulle ni beskriva ert samarbete med Advisory?
Vi arbetar både enligt plan och med punktinsatser, blir omhändertagna. Får hjälp med det vi behöver!

-Hur skulle ni beskriva Advisory som byrå!
Mångfacetterad, bred kompetnes inom samma företag, givande, varje person har sitt specifika område.

-Om du hade rekommenderar vår tjänst till någon annan, så hade det främst vart på grund av?
Ni har allting samplat under ett och samma tak, vi får det vi behöver via er. Dessutom får vi väldigt mycket för pengarna. Det finns ingen möjlighet för oss att ha kunskap inom allt. Advisory innebär en enorm tidsbesparing.

-Beskriv din upplevelse av Advisory med 3 ord!
Kompetens (viktigaste) serviceminded & omhändertagande om kund!

– Alla kan bli bättre och även vi vill ständigt utvecklas & leverera ännu bättre tjänster. Därför är era tips till oss inför framtiden följande:
Bättre struktur på uppföljning, målsättning, gärna i diagram. Exempelvis här började vi och här befinner vi oss nu! Svårt att hänga med annars…

Gärna ett citat!
Advisory innebär tidsbesparing, för ett litet företag som oss är det ovärderligt. Vi vet att vi hänger med i det vi behöver & kan fokusera på det vi är bäst på!
Johanna, Speedheater

Vill du ha hjälp med en lika lyckad kampanj

Vi hjälper dig gärna att ta fram kampanjer för sociala medier, ger rådgivning angående er mediaplanering så att ni investerar där det gör en faktiskt nytta och vi kan hjälpa er med webbproduktion och sökmotorsoptimering för en modern och professionell digital närvaro.

Kontakta Advisory

Växelnummer
0470-590150
kontakt@advisoryab.se


Leveranskontakt
076-020 66 16
eric@advisoryab.se