Nuna

Nuna

Nuna är en professionell hud och kroppssalong belägen centralt i Växjö. Med noggrannhet, engagemang och kompetens erbjuder salongen det senaste inom området!

För Nuna var det essentiellt att ha en byrå som kan avlasta och leverera resultat. Att agera bollplank och vara tillgänglig är andra viktiga aspekter av tjänsten. Advisory ser till så att det alltid finns en strategi och en långsiktighet i deras kommunikation. Vi arbetar idag aktivt med Nunas medierådgivning, sociala medier, SEO och webbutveckling.

Snabba frågor till Nuna

-Vad är mest betydelsefullt för er med vårt samarbete?
Det som är mest betydelsefullt för oss är Advisorys effektivitet, det dröjer aldrig länge från det att bollen satts i rullning till vi ser ett färdigt resultat.

-Hur skulle ni beskriva ert samarbete med Advisory?
Samarbetet är professionellt, lättsamt och smidigt. Ingenting är några problem!

-Hur skulle ni beskriva Advisory som byrå!
Advisory kan beskrivas som en byrå som erbjuder ett brett utbud och gedigen kompetens. De står för tillgänglighet och möjligheter. Oavsett vad vi behöver hjälper de oss, det är skönt och smidigt.

-Om du hade rekommenderar vår tjänst till någon annan, så hade det främst vart på grund av?
Den hjälp de erbjuder, Advisory är alltid otroligt hjälpsamma och ser till att tänka på helheten. Deras erfarenhet och kompetens märks av i allt de förtar sig.

-Beskriv din upplevelse av Advisory med 3 ord!
Professionella, tillgängliga och effektiva.

– Alla kan bli bättre och även vi vill ständigt utvecklas & leverera ännu bättre tjänster. Därför är era tips till oss inför framtiden följande:
Vårt tips är att försöka hålla kvar närheten till era kunder trots att ni växer och blir större.

Gärna ett citat!
Advisory är lättsamma och väl införstådda i vår verksamhet, de ser till att skapa värdefull kommunikation i samspel med oss

-Hanna, Nuna

Vill du ha hjälp med en lika lyckad kampanj

Vi hjälper dig gärna att ta fram kampanjer för sociala medier, ger rådgivning angående er mediaplanering så att ni investerar där det gör en faktiskt nytta och vi kan hjälpa er med webbproduktion och sökmotorsoptimering för en modern och professionell digital närvaro.

Kontakta Advisory

Växelnummer
0470-590150
kontakt@advisoryab.se


Leveranskontakt
076-020 66 16
eric@advisoryab.se