MediErådgivare till Advisory i Växjö, Stockholm eller Kalmar

Har du stort intresse för marknadsföring, ett varumärkes synlighet i olika kanaler och kommunikation? Då kan du vara den nya kollegan vi söker för att rådge och avlasta våra kunder med sina medieval/medieköp!


Om tjänsten

Som medierådgivare kommer du ansvara för att strategiskt planera, kreativt föreslå och boka upp mediekanaler till våra kunder. Advisory arbetar idag mot samtliga Sveriges mediehus och gentemot alla marknadens förekommande kanaler. Du kommer att arbeta i ett team av formgivare, kreatörer, tekniker och projektledare. Tillsammans är vi kreativa, målinriktade och främjar företags kommunikation för att utveckla deras närvaro i en mångfald av olika mediekanaler. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett nyblivet Gasellföretag som befinner sig i en expansiv fas. Din tjänst kommer utgå från vårt kontor i Kalmar, Stockholm eller vårt nybyggda kontor i Växjö som troligen är Växjös mest unika arbetsplats?  På Advisory blir du en del av ett team som älskar att utmana, utvecklas och vinna tillsammans med sina kunduppdrag!

Ditt dagliga arbete

I rollen som medierådgivare kommer du få möjligheten till ett varierande arbete tillsammans med dina kunder. Du ansvarar själv för att knyta till dig dina kunduppdrag/relationer i kombination med vissa befintliga uppdrag.
Du kommer få möjlighet att använda både din analytiska och kreativa förmåga för att skapa kampanjer som syns, berör och når ut. Tillsammans med dina kunder följer du sedan upp, utvärderar och utvecklar innehållet inför nästkommande kampanj. Du drivs av att utveckla såväl kundens affär  som att utveckla sättet att exponera kundens erbjudande ut mot marknaden. 


Om dig

Vi tror du har en flerårig erfarenhet från arbete med marknadsföring och kommunikation. Det viktigaste är att du är nyfiken, har en stark vilja av att alltid vara uppdaterad och påläst kring det senaste inom Svensk media.
Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt med varierande projekt i högt tempo. Vi lägger stor vikt vid att du som person har en stor samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, van att ta eget ansvar och utmana dig själv i ditt dagliga arbete.

Du ska ha följande erfarenhet:

 • Ha flerårig erfarenhet inom medie, annonsförsäljning eller kampanjhantering
 • Ha kännedom om annonsoptimering, uppföljning och analys
 • Erfarenhet av att strategiskt planera och praktiskt hantera annonskampanjer
 • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • Meriterande är också grundkunskaper i Google Analytics
 • God vana att boka upp och genomföra kundbesök

Meriterande att kunna:

 • WordPress / webbplatser
 • SEM (sponsrade länkar)
 • SEO (sökmotoroptimering)
 • Facebook, Instagram och Linkedin
 • Tidigare arbetat på reklam-kommunikations-/mediebyrå
 • Avlagda certifieringar/test från META , Google eller liknande kanaler

Övriga villkor för tjänsten

Tjänsten är heltid med placering i Växjö, Kalmar eller Stockholm.

Fast månadslön enligt ÖK.

4000:-/år i friskvårdsbidrag och ett separat pensionsspar månatligen.

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din ansökan. Maila din ansökan till jobb@advisoryab.se 

Har du kompletterande frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Kristoffer på 0760-060771

Intervjuer sker löpande och tillträde kan ske omgående eller enligt ÖK!