HEAD OF SEO

Brinner du för SEO? Vill du utveckla företags synlighet och dess organiska närvaro? Vill du dessutom få chansen att ansvara för hela affärsområdet SEO, och dess framtida utveckling? Då tycker vi du ska söka till Advisory för att bli vår nya SEO specialist och tillsammans med oss utveckla regionens ledande SEO-erbjudande! 

Som SEO-specialist kommer du tillhöra ett team av digitala experter och vara en del i ett expansivt bolag med fokus på medieköp och digital performance. Här kommer du ansvara för SEO-affären i sin helhet men också utvecklingen av våra kunders organiska synlighet. Ditt primära uppdrag kommer bestå av såväl teknisk som innehållsbaserad SEO och vi vill tillsammans med dig nu utveckla affären.
Våra SEO-kunder består till stor del av små, och medelstora företag med en lokal anknytning, och det är inom den man vill öka sin synlighet. 

Om tjänsten

Som SEO-specialist kommer du att ansvara för att planera, hantera och utföra alla SEO-aktiviteter. Detta inkluderar förstudier, analys, SEO-strategi, teknisk optimering, innehåll, ev webbutveckling, länkbyggnad och uppsättning av rapportering.
Allt sammantaget för att öka synligheten kring våra kunders organiska placeringar.
Vi erbjuder dig nu möjligheten att inte bara få arbeta med just SEO-n utan också få möjligheten att driva affären och utvecklingen av hela vårt affärsområde SEO.
I affären finns idag ett hundratal kunder där merparten är fleråriga samarbeten och långa relationer. Nu söker vi efter rätt person som kan hjälpa oss utveckla såväl vårt erbjudande, som våra kunder organiska synlighet.

För att söka tjänsten ser vi att du har/kan:

 • Stor vana av arbete med SEO likt beskrivet ovan
 • Skapa, utföra, analysera och utvärdera sökordsanalyser 
 • Analysera data och fatta beslut för att  positiva SEO-effekter
 • Publicera texter och innehåll i CMS
 • Du ansvarar för all kontakt med våra kunder i överenskomna uppdrag
 • Du trivs i ett team och delar gärna dina kunskaper med din kollegor
 • Minst 2 års erfarenhet av arbeta med SEO
 • Förståelse för “performance marketing”, konvertering digitala strategier
 • Du skall kunna tala och skriva svenska flytande
 • Erfarenhet av SEO/analysverktyg som, t.ex. Google Analytics, Ahrefs, Google Keyword planner,AWR, SeoQuake, Google Tag Manager eller liknande
 • Kunna bistå våra rådgivare med rätt information inför förnyelser
 • Ansvara för att utveckla och driva affärsområdet SEO för Advisory
 • På sikt möjlighet till plats i ledningsgrupp och personalansvar

Advisory är ett gasellbolag under stark tillväxt och i rollen som vår nya specialist finns på sikt stora möjligheter organisatoriskt. Vi vill med denna tjänsten fortsätta utveckla vårt SEO-erbjudande och detta med dig. Här erbjuds nu en fantastisk möjlighet för rätt person att inte bara få jobba med SEO, utan också få utforma, utveckla och bygga organisationen för det som kan bli regionens ledande SEO-erbjudande!
Om du tycker denna utmaningen känns som den möjlighet du bara väntat på, då tycker vi du ska söka!  Vi ser fram emot att få välkomna dig till Advisory!

Övriga villkor för tjänsten

Tjänsten är heltid med placering i Växjö eller Kalmar. 

Fast månadslön enligt ÖK.

4000:-/år i friskvårdsbidrag och ett separat pensionsspar månatligen.

Ansökan och kontakt

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Kristoffer Dahl, VD på jobb@advisoryab.se

Intervjuer sker löpande och tillträde kan ske omgående eller enligt ÖK!